Travel uke med Vårstøt og NM for juniorene

Helgene 10-11. og 17-18. mars, og uka i mellom, ble en travel periode for flere av TTFs ungdomsfektere. Henrike Struck og Jørgen Wittner deltok både ved Njård fekteklubbs «Vårstøt» første helgen og NM for Juniorer i Bergen helgen etter. Nora, og Sivert var også med til Oslo, mens Aslak og Magnus R S tok turen til Bergen.

Jentene beit fra seg skikkelig i Oslo. Nora kom helt til finalen i U13 og tok med seg sølvmedaljen hjem. Gratulerer! Henrike gjordte reint bord i både jenter U15 og jenter U17 (kadett). Fantastisk! Gratulerer så mye.

Jørgen fikk en stri turn i gruppe-spillene for U13 i Oslo, men greide etter en velfortjent revansje å klatre til 6. plass på listene.  I U15 ble motstanden etterhvert for stor både for Sivert og Jørgen, men begge vant flere kamper. Hederlig innsats så absolutt.

Bergens fekteklubb inviterte til et solfylt by og et godt arrangement helgen 17-18 mars. Henrike var nådeløs i gruppespillet og lå som nummer 1 og 2 på listene for U17 og U15 respektivt. Hun kom igjen helt til finalen i U15 og tok med seg en meget velfortjent sølvmedalje. Gratulerer! I U17 klatret Henrike helt til semifinale og kom igjen på pallen med bronsje rundt halsen. Gratulerer igjen. Og ikke nok med det… Henrike stilte lag sammen med Kristiansund fekteklubb og hjalp til å dra iland enda en bronsjemedalje.

Aslak gjorde en hederlig innsats i U20 (junior) og U17 (kadett) og kom på en henholdsvis 24.  og 25. plass. Magnus R S var med i sin første turnering utenfor Trondheim og overrasket med flere jevne kamper i gruppespillene og t.o.m. en seier. Gratulerer! Han klatret tilslutt inn på en 28. plass i U17 og en 13. plass i U15.

Jørgen hadde en super start i U13 klassen og lå på en 4. plass etter endt gruppespill. Etter en klar seier i 8-dels finalen sto det om semifnale-plassen. Motstanden ble dessverre for tøff denne gangen, men Jørgen samlet nok poeng til en 5. plass sammenlagt. Meget bra spesielt med tanke på at det var første år i U13-kategorien. Gratulerer.

TTF takker ungdommene for flott innsats igjen. Vi håper på mer ved neste anledning.