Resultater fra NM 2015

Helgen 25.-26. april deltok flere fektere fra klubben på NM i fekting. NM ble arrangert av Bygdø fekteklubb på Bygdøhus i Oslo. Det var individuell konkurranse for veteran og senior på lørdag og lag konkurranse søndag. TTF deltok med 5 fektere: Irina Aschehoug, Leif Aschehoug, Daniel Krause, Thorsten Hamann, Gregor Schweder og Pål Eilertsen. På søndag fikk vi med oss Sveinung Røsok fra Luftkrigsskolen på det ene herrelaget.

nm2015

Daniel, Thorsten og Gregor deltok i veteranklassen 40+ og havnet på henholdsvis 9., 13. og 14. plass.

I senior herrer fektet Leif, Daniel, Thorsten, Gregor og Pål som havnet på henholdsvis 48., 22., 41., 56. og 23. plass. NM gull i senior herrer ble forøvrig vunnet av Fredrik Backer.

I senior damer gjorde Irina en fantastisk innsats og endte på 2. plass etter et knepent tap mot Caroline Piasecka fra Bygdø.

 

På søndag stilte TTF med to herrelag, mens Irina stilte på et mix lag sammen med to fektere fra Njård. Irina gjorde det veldig bra sammen med damene fra Njård og endte på 2. plass. TTF 1 endte på en 8. plass etter at de hadde vunnet første lag kamp, men måtte trekke seg fra videre deltakelse på grunn av skade. TTF 2 fektet videre og endte på en 12. plass.

Det er lenge siden klubben har stilt opp med så mange fektere til NM og det ble en flott konkurranse. Vi satser på å stille med enda flere fektere neste år.