Ny miniturnering med nye deltakere

Høstens andre mini-turnering arrangert av TTF og NTNUI ble «vell blåst» torsdag 21. november.

Lagfekting

Ni deltakere stilte til duell, 5 fra TTF og 4 fra NTNUI. Puljespill med en stor pulje ble etterfulgt av direkte eliminasjon om alle plassene. Irina fra TTF og Simen fra NTNUI møttes i finalen. Simen tok seieren med 15-12, og ble dermed vinner av begge høstens mini-turneringer. En viss dramatikk ble de også i finalen. Simen og Irina dultet i hverandre mot slutten av kampen såpass hardt at Irina fikk en stykk smell i nesa.

Resultater er tilgjengelig.

Det ble også tid til en lag-kamp mellom NTNU og TTF. Dan fra TTF og Simen fra NTNUI møttes i siste runde på stillingen 40-30 til TTF. Dan lot ikke Simen slippe enkelt til å tok TTF til lag-seier med 45-34.

Takk for for oppmøte og innsatsen til alle deltakere. Invitasjoner til ny mini-turneringer kommer over nyttår.