Flott innsats under junior-NM

Bronse i U13!

TTF reiste med 7 fekter til Oslo og Bygdøhus for å delta i årets norgesmesterskap for ungdom og landsstevne for barn og ungdom.

Til tross for en tøff førsterunde i U20 klassen for våre U17-ungdommer på lørdagen greide flere å fekte seg til gode plasseringer i listene, både i U20 og U17 kategoriene. Celine endte på en 13. og 14. plass, Alex på en 23. og 15. plass, Adam på 21. og 14. plass, og Jørgen på 16. og 9. plass i henholdsvis U20 og U17. Godt jobba!

Vår 3 fekter i U13, Gabriel, Kristoffer og Georg, imponerte stort på Bygdøhus. Til tross for at dette var alle tre sin første turnering utenfor klubben i Trondheim, vant de flere kamper under stevnet og fektet de seg opp til gode plasseringer alle tre.

TTFs store helt for helga ble allikevel Georg, en av TTFs begynnere fra januar 2022. I landsstevnet på søndagen fektet han seg helt til semifinalen i U13. Der måtte han gi tapt 15-13 for fekteren som tilslutt vant klassen. Georg sørget dermed for TTFs eneste medalje, en velfortjent bronse, fra årets NM-tur for juniorer. Fantastisk!