Bronse og sølv ved Vinterstøtet 2019

Irina i finalen

Også i år hadde TTF deltakere i mange kategorier under Vinterstøtet 2019 arrangert av Njård fekting i Oslo.

Nora og Jørgen deltok i kadett og U15. I kadett hang de godt med i puljespillet med måtte gi tapt tidlig i sluttspillet og ladet på henholdsvis 9. og 21. plass.

I U15 leverte begge meget god fekting i puljespillet og lå helt i toppen av rankinglista før sluttspillet. I kvartfinalen måtte dessverre Nora såvidt gi tapt for vinneren av klassen (som hun hadde kontroll på under puljespillet). Dermed ble det en 5. tilslutt. Jørgen en seier og en midt-på-treet vellykket kamp i sluttspille endte Jørgen på en 9. plass.

Henrik leverte meget god fekting i både U20 og U17. I U20 klatret hun helt til semifinale og tok dermed hjem TTFs eneste bronsjemedalje fra høstens Vinterstøt. Gratulerer! I U17 ble de kvartfinale og 5. plass.

I herre senior glimtet Otto til å vant to av sine kamper i puljespillet, og lå dermed relativt godt an inn i sluttspillet. Han måtte derimot gi tapt i første kamp i sluttspillet, men endte på en overrsakende 24. plass av 33 deltakere i klassen. Kan det være håp for veteranene også?

Irina deltok i senior damer og fektet seg som forventet helt til finalen. Det var hun nær ved å ta seieren. Det ble sølvmedalje til Irina! Gratulerer. (Irina fekter formelt sett for Njård, men trener selv og er hovedtrener i TTF i Trondheim.)

Takk for flott innsatt fra alle.